Blogger Layouts

Khamis, 23 Disember 2010

HUHUHU...AKU RASA KO TAK LAYAK JADI BLOGGER LA...

sori ler...aku terpetik dri blog ni lekatlekit tadi...saje jalan2...isu yang dibangkitkan hal plagiat...
itu aku tak kisah...
tapi...ade satu minah ni...--------> SINI sangat tidak bermoral rasanye...
sebab dari komen2 yang dia bagi dalam blog sembang kosong ------> BLOG SEMBANG KOSONG sangat BIADAP OK....biadap....
takde bahasa yang elok skit aku nak bagi untuk dia selain BIADAP...
suka suki bahasakan org lain PUKIMAK laa...TAIK BABI laaa....mmg takde manner btul...
sekian...aku tekejut ade jugak manusia nak tagih rating untuk kumpul duit NUFFNANG dengan cara mcm ni....

6 ulasan:

  1. DeQdEq pun dah baca tadi....DeQdEq pun ada buat kupasan pasal isu nih...klu nak baca
    http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/2010/12/panas-baru-1-hari-buat-blogtrafik-terus.html

    BalasPadam
  2. thanks kak sebut nama kita kat sini... kekekeke.. blog kesukaan kita refer blog kita.. suka! suka! kita memang selalu skodeng blog ni tgk kucing2.. apapun pasal isu tu ramai yang buat entri feetback tidak bersetuju dgn cara belian. Pasti popular la dia kot

    BalasPadam
  3. uhuhuhuh....aku ade peminat....ARKKKK....pingsan.... makasih2... akak pun suka skodeng blog kamu lekit...heheh...cam menarik jer isi2 nyer...rilek membaca...tahniah...

    deq2...org camnih dak tuh tk layak lgsung nk bt blog rasanye...bru 1 entri dh biadap ngan senior2...sengal tul..

    BalasPadam
  4. Huh! Dah baca jgk. itu Ju On gile... x yah layan org tak de mak bapak mcm tu

    BalasPadam
  5. kan...truk la perangai dia...nk tarik perhatian skali pun tk plu la camtuh...

    BalasPadam
  6. qis sudah baca erkk dasat...

    BalasPadam

makasih sebab sudi komen...